God sommer!!!

For de fleste av elevene ved VG2 informasjonsteknologi var dette siste skoledag ved Kongsberg vgs. Læretid eller påbygging til generell studiekompetanse står for tur.

Avgangselever: VG2 informasjonsteknologi takker av etter to års skolegang.

De fleste av lærlingene starter læretiden sin i drift, eller utviklerfaget hos KDA i Kongsbergs teknologipark. Noen tiltrer i Buskerud fylkeskommune, Forsvaret og på USN. Alle som ville bli lærlinger, har fått læreplass.

Alle klasser setter spor i oss lærere, og denne gjengen har vært enestående. Alltid hyggelige, høflige og stort sett lærevillige. Denne avgangsklassen har opplevd både Europamesterskapet i skogbruk, hvordan det er å drive sin egen ungdomsbedrift, til å lære om arbeidslivet i IT-bransjen, drift av nettverk og hvordan kunstig intelligens kan hjelpe de med å utvikle egne løsninger. Vi håper og tror at elevenes verktøykasse inneholder nok verktøy til å klare seg bra som lærlinger og fremtidige fagarbeidere.

Førsteklassinger: Årets VG1 elever runder av sitt første år.

VG1 avsluttet også skoleåret, men har fortsatt et år igjen på ITM. Klassen avsluttet skoleåret med en veldig hyggelig frokost bestående av rundstykker og pålegg. Vi lærere er privilegerte som får ha med oss denne gjengen et år til.

God sommer til elever, lærere og dere som leser. Vi ses i august!